PROČ CHCI JET DO MADRIDU?

12. 2. 2011 23:09
Rubrika: Nezařazené | Štítky: url:madrid2011

Tento článek má být podle zadání kreativní, něčím originální, neobvyklý.

Bohužel mě nebylo dáno vytvářet nějaká literární díla, která by hlubokými slovy, filozofickými úvahami a podobnými nějak oslovila jiné.

Kreativita a originalita mi taky nic moc neříká, takže tohle kolo soutěže asi moc dobře neabsolvuji.

Rozhodně však pár řádek o tom, proč chci do MAdridu napíšu.

Jedním z důvodů je, že ráda cestuji, poznávám nová místa a v MAdridu a ve Španělsku obecně jsme ještě nebyla.

Také jsem na takovém velikém setkání nebyla asi jako mnoho jiných mladých z celé republiky a z celého světa.

Hlavním důvodem je ta touha vydat se na cestu. Na cestu, která pro mě ještě stále nemá jasný cíl, je plná otázek bez odpovědí. Jde o veliké hledání, poznávání, uvědomování, co za cíl hledám, co důležitého chci najít?

Mnoho známých mi tuto cestu rozmlouvalo:"Tolik peněz? To je úplná škoda tam jet, raději si zajeď někam sama s přáteli na dovču, odpočiň si, tam se budeš akorát trmácet autobusem, tlačit v davech a ještě to horko, akorát tam někde zkolabuješ." Tato slova mi připomněla realitu. opravdu tam bude horko, opravdu to bude náročné. ALe stále váhám, žádná cesta přece není jednoduchá, co třeba cesta na Golgotu?

Taky jsem měla možnost jet na brigádu do zahraničí, termín se však kryl s datem setkání v Madridu, další rozhodování, debatování, a řečení výsledku-MADRID. Sice tam nevydělám žádné peníze, budu asi unavená, vyčerpaná. Ale rozhodně ne zklamaná, neboť v dnešní době je přece jen malým zázrakem, aby se lidé, ohromné davy setkaly jen kvůli Němu, aby toužily být s Ním, kilometry daleko od své rodiny, země, aby opustily vše.

Chci se vydat na cestu, opustit svůj starý život a hledat nový

 

P.S. ten, kdo dočetl až sem a stále nechápe, o čem píšu, co tím myslím, neřešte. Já za to hold nemůžu, jsem taková jakou mě chtěl mít a darem mluvit, psát obdaroval jiné:)

A nebojte další článek již nepřidám:)

Hezký den

Zobrazeno 2871×

Komentáře

Mo-Ni-Ca

To je škoda že další článek už nepřidáš. :-) Proč ne?
Možná tak trochu chápu, co tím myslíš, to tvoje "vydat se na cestu, opustit svůj starý život a hledat nový" je i mě hodně blízké :-)
A nepodceňuj se tolik, protože máš spoustu darů a On určitě nemá radost z toho, když si jich nevážíš a tvrdíš, že je nemáš :-)

Nescafe

Kdyby ti to nekdo nakonec skutecne rozmluvil, tak se mi hnedka ozvi, at ti to muzu rozmluvit zpatky B-) Ver mi, bude to stat za to ;)

Horst

Nice. Pojeď a nic neřeš!=)

Lenochod

tak to je hezké :)

Zobrazit 4 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Rubriky

Nejnovější

Autor blogu Grafická šablona Nuvio